Jonna Appelgren, Hilda Nygren, Pauline Mårtensson och Rose McShane.

P18 har tappat flera nyckelspelare. Men förstärkning kan vara på väg in. I höst har Sara Holgersson tränat sporadiskt med laget. 30-åringen har meriter från damallsvenskan och har spelat i klubbar som LB07 och Hammarby.

– Det låter lite surrealistiskt kanske, men här flyttar det hit en tjej som har spelat i allsvenskan och nu verkar sugen på att ta upp sin fotbollskarriär igen. Efter några års frånvaro, säger Per Olsson Appelgren.

Holgersson beskrivs som en kämpe och pådrivare, som främst spelat på det centrala mittfältet.

– Hon skulle tillföra mycket och är en ledartyp. Vi har bara kört ett gemensamt pass tillsammans i veckan och hon har dykt upp lite då och då. Vad jag hunnit att se skulle hon bli en rejäl förstärkning. En oerhört fysisk spelare.

Annars har P18 legat lågt med nyförvärv. Klart sedan en tid är att Magnus Nilsson tar över efter Olsson Appelgren som huvudtränare.

– Vi ska igång mer nu efter årsskiftet med lagbygget.

Hur blir det med Nordamerika-spåret?

– Jag har kvar mina kontakter, vi får se. Det kan bli så att vi plockar hit någon spelare, men inget är på gång.

P18 har också sökt ny tränare till klubbens B-lag i division 2.

– Nu när Dalhem inte klarade att hålla sig kvar i tvåan är det ännu mer angeläget att vi gör det. Vi kommer att ha mer konkret i nästa vecka när det gäller tränarbiten, det kommer att lösa sig, säger Per Olsson Appelgren.