Nya klubbsatsningar i Gotlands nattliv

Redan på fredag drar den nya klubben i gång i tornet på Wisby Hof i Visby innerstad. "Vi kör på tills det blir för kallt", säger Pelle Jansson.

Pelle Jansson är en av arrangörerna till de två nya klubbarna.

Pelle Jansson är en av arrangörerna till de två nya klubbarna.

Foto: Edvin Högdal/Arkiv

Visby2019-10-22 14:11

Nöjesprofilerna Pelle Jansson och Mats Zacryander kommer dra i gång helt nya dj-klubbar i det gotländska nattlivet. Den första klubben har premiär redan den 25 oktober. 

Pelle Jansson är känd från sin tid på Roxy och nu som musikarrangör i det egna bolaget Gotland Live Entertainment. 2018 prisades han även med "Årets uppstickare" på Rockskallen music awards. 

Mats Zacryander är dj och har tidigare arrangerat klubben "Crazy friday" i Visby. Nu gör de båda profilerna gemensam sak och startar klubbarna "Club Nightfever" med fokus på dansmusik från 70-, 80- och 90-talet samt "Club Musicmachine" med de bästa rockhitsen från 60-, 70- och 80-talet.  Klubbarna riktar in sig mot en mogen publik som vill partaja på fredagarna, enligt pressmeddelandet.

– Jag lärde känna Mats på Popgiss för tio år sedan och vi har det alltid väldigt roligt tillsammans, säger Pelle Jansson om samarbetet. 

Klubbarna kommer hållas under fredagar i tornet på Wisby Hof i Visby innerstad. 

– Vi kommer att köra på tills det blir för kallt att vara där uppe. Det blir åtminstone tre fredagar i månaden. Vi har även planer för att köra under våren.

Han säger att det ska bli väldigt roligt att få arrangera de här båda klubbarna tillsammans med Mats Zacryander.

– Han hade lite nya idéer och berättade om dem för mig. Han har kört med "Crazy friday" i massa år och till slut bestämde vi oss för att hitta på någonting. Det blir ett roligt samarbete och Mats är en festlig kille, säger Pelle Jansson.

Nu blir det kanske ny fart i baren på tornet på Wisby Hof - sedan tidigare arrangeras även klubben "Wall of Sound" i tornet.
Nu blir det kanske ny fart i baren på tornet på Wisby Hof - sedan tidigare arrangeras även klubben "Wall of Sound" i tornet.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!